Nieuwe voegen, geimpregneerd en het dak gereinigd.

Ook voor voegen uithakken, stralen en opnieuw voegen kunt u bij de huizenwasserij terecht.

Graag geven wij advies over het wel of niet doen met uw gevel, en maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

 

 

Professionele gevel- en dakpannenreiniging bij De Huizenwasserij

Bij De Huizenwasserij bieden we een verscheidenheid aan geavanceerde reinigingsmethoden voor uw gevel en dakpannen, perfect afgestemd op de specifieke behoeften van uw eigendom. Onze oplossingen omvatten hogedrukbehandelingen, stoomreiniging en de innovatieve softwash-methode.

Heet water reiniging (90 graden): Diepe reiniging voor harde ondergronden Voor hardnekkig vuil op robuuste ondergronden gebruiken we warm water onder hoge druk. Deze techniek is effectief voor het doden van algen en mossen en wordt veelal toegepast op harde dakpannen en sierstraatwerk, waarbij snelheid en dieptereiniging hand in hand gaan.

Stoomreiniging: Zachte aanpak voor poreuze materialen Voor gevoelige of poreuze oppervlakken, zoals zachte stenen en delicate voegen, gebruiken we stoomreiniging tot 150 graden Celsius. Deze methode verwijdert diepgewortelde organismen en doodt vuil op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder dakpanranden, met minimale impact.

Softwash: Milieuvriendelijke en effectieve reiniging Softwash is een milieuvriendelijke reinigingsmethode die ideaal is voor diverse oppervlakken, waaronder gevels en dakpannen. Deze techniek gebruikt biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen voor een diepe, veilige en langdurige reiniging.

Ontdek hoe De Huizenwasserij de uitstraling van uw eigendom kan verbeteren met onze professionele reinigingsdiensten. Bezoek onze website voor meer informatie en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Na de reiniging van uw gevel/dakpannen;

Impregneren:

Met als waterdicht resultaat,

 

Impregneren door De Huizenwasserij voor langdurige bescherming

Bij De Huizenwasserij begrijpen we het belang van het beschermen van uw gereinigde oppervlakken. Daarom bieden we een scala aan hoogwaardige impregneermiddelen aan, geschikt voor diverse ondergronden. Of u nu kiest voor vloeibare impregneeroplossingen, aangebracht met een lagedrukstraal, of pasta-achtige middelen die met een kwast of roller worden aangebracht, wij hebben de juiste oplossing.

Transparante richtprijzen voor impregnering Onze impregneerdiensten beginnen vanaf slechts 7 euro excl. btw per m². De uiteindelijke prijs hangt af van factoren zoals de totale oppervlakte, bereikbaarheid en locatie. Wij streven naar transparantie in onze prijsstelling.

Diverse soorten impregneermiddelen voor elk project We bieden zowel waterbasis als oplosmiddelhoudende impregneermiddelen aan. Beide typen zijn effectief en worden met garantie tegen vochtdoorslag aangebracht, altijd met oog voor het milieu. Voor een vrijblijvende offerte en advies over welk product het beste bij uw project past, kunt u contact met ons opnemen.

Biologische versus chemische middelen: uw keuze, onze zorg Wij geven de voorkeur aan biologisch afbreekbare producten, maar begrijpen dat sommige situaties, zoals cement sluier, graffiti, zoutuitbloeiingen en zwaar vervuilde oppervlakken, een krachtigere aanpak vereisen. In dergelijke gevallen gebruiken we chemische middelen.

Proefstuk en vrijblijvende offerte: uw tevredenheid voorop We beginnen altijd met een proefstuk op verschillende plaatsen van het te reinigen object. Dit doen we om het beoogde resultaat te bepalen en de beste aanpak te kiezen. Op basis van dit proefstuk kunt u beslissen of u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Wij staan garant voor kwaliteit en klanttevredenheid!

Hoe werkt SteamPLUS®?

Door water onder hogedruk te “oververhitten” ontstaat stoom met een temperatuur van +/- 200 °C in de brander en +/- 150 °C bij de spuitnozzle.

De zorgvuldig afgeregelde combinatie van stoom, water en zuurstof (lucht) wordt met een regelbare werkdruk (tot 200 bar) op het oppervlak gespoten. SteamPLUS wordt geactiveerd met een drukknop op het bedieningspaneel.

Wat kan ik met SteamPLUS®?

  • Graffiti en verflagen verwijderen zonder gebruik van chemie en/of afbijtmiddelen
  • Kauwgom verwijderen, minimaal 5x sneller dan andere methoden 
  • Reinigen zonder beschadigingen van o.a.: (monumentale) gevels, kunstwerken,
    houten objecten, bestrating, etc.
  • Verwijderen van: atmosferische vervuiling, verf, coatings, hars, lijmlagen, wegbelijning etc.
  • Desinfectie van- en geurbestrijding bij machines, speeltoestellen, sanitaire ruimten, parkeergarages etc.