Nieuwe voegen, geimpregneerd en het dak gereinigd.

Ook voor voegen uithakken, stralen en opnieuw voegen kunt u bij de huizenwasserij terecht.

Graag geven wij advies over het wel of niet doen met uw gevel, en maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

 

 

Voor het reinigen van uw gevel/dakpannen zijn er verschillende mogelijkheden:

Koud water onder hogedruk.

Voor alleen oppervlakkige algaanslag of het ontmossen van uw straatwerk is het voldoende om met een vuilvrees en koud water onder hogedruk te werken. Een vuilvrees is een snelle ronddraaiende dunne straal water die grove oppervlakkige bevuiling met gemak verwijderd.

Heet water  (90 graden).

Voor het diepere vuil op harde ondergronden waar er weinig beschadigd kan worden werken wij met warm water onder hogedruk. Het voordeel hiervan is dat het snel gaat en de alg/mos gaat ook dood.

Dit word ook veel toegepast op daken met harde dakpannen en sier straatwerk.

Stoomreiniging.

Voor poreuze ondergronden, zoals zachte stenen of gevoelige voegen (snijvoeg) werken wij met stoom tot 150 graden Celsius onder gepaste druk. Ook diepere organismen worden verwijderd en op plaatsen waar het vuil niet weg kan gaat het wel dood, bijvoorbeeld onder de randen van de dakpannen. De inslag van stoom is nihil, waardoor de kans om iets te beschadigen heel klein is.

Na de reiniging van uw gevel/dakpannen;

Impregneren:

Met als waterdicht resultaat,

 

Voor alle gereinigde ondergronden hebben wij passende impregneer middelen. Dit kan vloeibaar zijn, wat door een lagedruk straal over de gevel gevloeid word, of een pasteus impregneer middel, die middels een kwast of roller word aangebracht.

Richtprijs.

Voor het impregneren rekenen wij een vanaf prijs van 7 euro ex btw per m2, de prijs hangt af van de aantal m2s, bereikbaarheid en locatie.

Verschillende soorten impregneer.

Er zijn waterbasis impregneermiddelen en oplosmiddelhoudende impregneermiddelen. Beide middelen zijn goed en worden aangebracht met garantie op vochtdoorslag. Beide impregneermiddelen worden uiteraard met aandacht voor het milieu aangebracht. Voor een vrijblijvende offerte van beide producten kunt u contact met ons opnemen.

Biolgische- of chemische middelen?

Wij werken zoveel mogelijk met biologisch afbreekbare producten, maar op sommige ondergronden kan er zonder chemische middelen geen mooi resultaat behaald worden. Dit geld voor cement sluier, graffiti, zoutuitbloeiingen en zwaar verontreinigde ondergronden. Als dit aan de orde is vangen wij dit afvalwater op en word dit op een verantwoorde manier verwerkt.

Proefstuk en vrijblijvende offerte.

Wij doen altijd eerst een proefstuk op een aantal plaatsen van het schoon te maken object.

Dit doen wij voor u als klant, maar ook voor onszelf om te laten zien of het beoogde resultaat gehaald kan worden en wat de beste aanpak is. Als dit duidelijk is kunt u bepalen of u het interessant vind om een offerte te ontvangen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!

Hoe werkt SteamPLUS®?

Door water onder hogedruk te “oververhitten” ontstaat stoom met een temperatuur van +/- 200 °C in de brander en +/- 150 °C bij de spuitnozzle.

De zorgvuldig afgeregelde combinatie van stoom, water en zuurstof (lucht) wordt met een regelbare werkdruk (tot 200 bar) op het oppervlak gespoten. SteamPLUS wordt geactiveerd met een drukknop op het bedieningspaneel.

Wat kan ik met SteamPLUS®?

  • Graffiti en verflagen verwijderen zonder gebruik van chemie en/of afbijtmiddelen
  • Kauwgom verwijderen, minimaal 5x sneller dan andere methoden 
  • Reinigen zonder beschadigingen van o.a.: (monumentale) gevels, kunstwerken,
    houten objecten, bestrating, etc.
  • Verwijderen van: atmosferische vervuiling, verf, coatings, hars, lijmlagen, wegbelijning etc.
  • Desinfectie van- en geurbestrijding bij machines, speeltoestellen, sanitaire ruimten, parkeergarages etc.